Elämänhalu, diagnoosilla: vaikea masennus

My diary 

En halunnut enää elää

Halusin pois tästä kaikesta, kivusta ja ahdistuksesta. Tästä elämästä, mikä oli täynnä tuskaa ja yksinäisyyttä, itseinhoa ja epäonnistumisia. Mitä tekee sellaisella elämällä, missä ei näy valoa eikä toivoa. Merkityksetön elämä. Elämä, mistä on kadonnut kaikki, on jäänyt vain tyhjä kuori, mitä tuulikaan ei heiluta.Pimeä musta syöveri

Halusin pois tästä elämästä. Elämästä, mikä oli kuin kaivo tai tunneli ilman pohjaa, ilman valoa. Pimeä musta syöveri. Se pimeys imi kaiken valon, ilon ja toivon. Jäljelle ei jäänyt mitään. Oli vain tyhjä sielu tyhjien kuorien sisällä.

Hyppy tuntemattomaan

Halusin vain pois, haihtua taivaan tuuliin. Kadota, vain kadota. Halusin laittaa silmät kiinni ja hypätä tuntemattomaan. Hypätä jonnekin, mitä ei ollut, jotta minuakaan ei olisi. Jotta tuska sisälläni loppuisi, kirkuva sekamelska päässäni hiljenisi.

Aamu tulee, minusta huolimatta 

En halunnut enää elää ja kuitenkin elin. Piti vain käydä pohjalla elääkseen jälleen. Synkkyyden demonit repivät edelleen hihasta ja pimeys kääriytyy painavana hartioille. Kun illalla menen nukkumaan ja suljen silmäni, aamu tulee joka tapauksessa ja minusta huolimatta. Suljen silmäni enkä ajattele aamua.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lääkkeiden haittavaikutukset, diagnoosilla vaikea masennus

Vieroitusoireita, diagnoosilla vaikea masennus

Kadonnut elämänhalu, diagnoosilla vaikea masennus

Yksinäisyys, diagnoosilla vaikea masennus

Soitit taas, diagnoosilla vaikea masennus

Rakas äitini

Iloista vappua!

Oikea sairausko?

Osastolla, diagnoosilla: vaikea masennus

Romahdus, diagnoosilla vaikea masennus