Älä kiusaa minua!

My diary 

Makaan mahallani maassa allani luminen tie. Istut jalkojeni päällä niin etten pääse pakoon. Naureskelet ja haukut minua, sanot ilkeitä asioita minusta. Siirryt jalkojeni päältä pois. Minä ampaisen liikkeelle. Juoksen niin kovaa kuin pääsen, mutta sinä kamppaat minut maahan ja hyppäät jalkojeni päälle. Olen jälleen vankisi.Sama toistuu ja toistuu. Tuntuu kuin olisin juossut monta kilometriä, mutta olen edennyt vain muutaman sata metriä. Olen peloissani, kauhuissani. Nieleskelen itkuani. En anna sitä iloa sinulle, että näkisit minun itkevän.

Makaan jälleen maassa. Sydän hakkaa ja ihoni on nihkeä pelosta ja juoksemisen tuomasta hiestä. Jostain kuuluu naisen ääni, joka tiedustelee mitä pojat tekevät, ette kai te kiusaa? Avaan suuni, mutta ääntäkään ei kuulu, olen pelon lamaannuttama. Pojat naureskelevat, tämähän on vain leikkiä.En unohda koskaan sen pienen tytön kauhua. Se tyttö alkoi pelätä poikia, varsinkin isompia poikia. Joka kerta kulkiessaan poikien ohi, pelko oli nielaista hänet kokonaan.

En muista kuinka monta mustelmaa sain jalkoihini, kehooni, mutta henkiset mustelmat olivat pahempia. Ulkoiset mustelmat paranivat, hävisivät, mutta henkiset mustelmat muuttuivat traumaksi.

Tänään tuo tyttö on aikuinen nainen, tytön ja pojan äiti. Elämä on kuljettanut monien myrskyjen läpi. Monet niistä on unohdettu, toiset nousevat pintaan vaikka haluaisi nekin unohtaa.

Elämäni myrskyt ja traumat. On tullut aika puhua niistä, kirjoittaa niistä niin kauan, että nekin haalistuvat, kuihtuvat. Lopulta se pieni tyttö, josta tuli nainen, voi taas hymyillä ja kulkea isojen poikien ohi pelkäämättä.Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! ❤

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lääkkeiden haittavaikutukset, diagnoosilla vaikea masennus

Vieroitusoireita, diagnoosilla vaikea masennus

Kadonnut elämänhalu, diagnoosilla vaikea masennus

Yksinäisyys, diagnoosilla vaikea masennus

Soitit taas, diagnoosilla vaikea masennus

Rakas äitini

Iloista vappua!

Oikea sairausko?

Osastolla, diagnoosilla: vaikea masennus

Romahdus, diagnoosilla vaikea masennus