Perjantaipullo, diagnoosilla vaikea masennus

My diary

Tänään on kulunut 10 päivää siitä, kun lääkevaihto aloitettiin. Muisti pätkii, kadottelen tavaroita, unohtelen asioita.

Aika pelottavaa.

Unen tarve on vähentynyt ja aktiivisuus lisääntynyt. Kun uusi lääke aloitetaan, toinen lääke lopetetaan. Lopetus tehdään hitaasti haittavaikutusten minimoimiseksi.

Mulla on kovat odotukset uuden lääkkeen suhteen. Se on painoneutraali ja tarkoitus on saada painoa tippumaan, koska kolesteroliarvot ovat koholla. Sokeriarvot ovat onneksi normaalit.

Aina kun lääkitystä muutellaan, riskinä on haittavaikutukset, oli sitten kyseessä verenpainelääkitys tai diabeeteslääkitys.

Yritin soittaa aamulla hoitavalle lääkärille, koska olo on hankala ja tukala levottomuuden ja ahdistuksen vuorotellessa. No lääkäri ei ole tänään paikalla.

Mulla on kyllä lääke, jota voin käyttää tarvittaessa ahdistukseen, mutta en halua ottaa sitä, koska väsyttää niin vietävästi! Normaalisti otan sen juuri siksi yöksi.

Mietin ostaisiko viinipullon... Tiedän, ettei ole ollenkaan järkevää, mutta pari lasillista toisi hetken helpotuksen.Monet masentuneet ja bipolaarihäiriötä sairastavat "lääkisevät" alkoholilla itseään. Yleensä silloin mennään ojasta allikkoon, koska alkoholi pahentaa masennusoireita.

Mulla on tänään terapia. Katsotaan, josko siellä käynti kantaisi viikonlopun yli maanantaihin, jolloin lääkäri on taas tavoitettavissa, eikä tarvitsisi sitä perjantaipulloa.

Kaikesta huolimatta hyvää viikonloppua sinulle! ❤❤Kommentit

 1. Nyt on jo ilta, joten kommenttini tulee vähän myöhässä.
  Oletko koskaan kokeillut alkoholittomia viinejä? Niitä kun hitaasti siemailee, tulee kuitenkin sen rento tunnelma itse tilanteesta, ei alkoholista.
  Kaikkein ihaninta on minusta jokin paksu marjamehu, esim. itsetehty mustaviinimarjamehu. Sitä voi maistella hitaasti kuin likööriä ja ihastella väriä, mutta saa vain vitamiineja, ei promilleja. :)
  Halaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olen kokeillut ja toimii :-)
   Nyt olin hurja ja ostin alkoholitonta olutta, vaikka en olut ihminen olekaan.
   Hyvää viikonloppua sinulle <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! ❤

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lääkkeiden haittavaikutukset, diagnoosilla vaikea masennus

Vieroitusoireita, diagnoosilla vaikea masennus

Kadonnut elämänhalu, diagnoosilla vaikea masennus

Yksinäisyys, diagnoosilla vaikea masennus

Soitit taas, diagnoosilla vaikea masennus

Rakas äitini

Iloista vappua!

Oikea sairausko?

Osastolla, diagnoosilla: vaikea masennus

Romahdus, diagnoosilla vaikea masennus