Haittavaikutukset pahenivat, diagnoosilla vaikea masennus

My diary

Tauko lääkitykseen.

Lopetin toistaiseksi uuden lääkkeen, koska haittavaikutukset pahenivat. Kieli alkoi tuntua paksummalta, turvonneemmalta. Tuli tunne, ettei se kohta mahdu suuhun ja tukehdun. Syöminen muuttui vaikeammaksi, syljen eritys lisääntyi ja puhe alkoi muuttumaan sössöttäväksi. Kyllästyin oireisiin ja vähän pelästyinkin, ja päätin että nyt loppuu!

Vointi paranee.

Nyt on neljä päivää lääkkeen lopettamisesta ja vointi on hyvä. Kieli alkaa olla normaali ja syljen eritys vähentynyt. Vielä en ole ilmoittanut lääkärille, ensi viikolla on soittoaika. En halua aloittaa lääkitystä uudelleen. En myöskään haluaisi taas uutta lääkettä. Mietityttää uudet haittavaikutukset, enkä halua niitä enää kokea. Ajatuskin pelottaa, ahdistaa ja kyllästyttää.

Ei lopetusoireita.

Vielä ei ole tullut lopetusoireita, olo on päinvastoin parempi. Söin uutta lääkettä pari kuukautta. Toivon, ettei niin lyhyen käytön jälkeen tulekaan oireita. Pelkään eniten masennuksen pahenemista. Mietin, että voisiko jo olemassa olevista lääkkeistä jonkin annosta nostaa masennuksen ehkäisemiseksi. Se olisi mielestäni ihanteellisin ratkaisu, välttyisin uusilta haittavaikutuksilta. Välttyisin myös painonnousulta (toivottavasti!). Tähän mennessä paino pudonnut viitisen kiloa.

Peili.

Peiliin katsominen ei ole niin vastenmielistä. Viiden kilon pudotus motivoi ja vaikuttaa positiivisesti minäkuvaan. Se tulee kyllä masentuneelle tarpeeseen! Eipä nyt muuta. Katsotaan kuinka tässä käy...Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! ❤

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lääkkeiden haittavaikutukset, diagnoosilla vaikea masennus

Vieroitusoireita, diagnoosilla vaikea masennus

Kadonnut elämänhalu, diagnoosilla vaikea masennus

Yksinäisyys, diagnoosilla vaikea masennus

Soitit taas, diagnoosilla vaikea masennus

Rakas äitini

Iloista vappua!

Oikea sairausko?

Osastolla, diagnoosilla: vaikea masennus

Romahdus, diagnoosilla vaikea masennus